top of page

glinwilddulti

Pubblico·58 membri

Avery Skyler
Avery Skyler

Онлайн-ставки на теніс: як правильно аналізувати матчі?

Хочу краще розібратись у теорії ставок на теніс. Цікавить, як правильно враховувати рівень турніру, бо бачу, що ATP, WTA, Challenger і ITF поводяться зовсім по-різному. Часто не розумію, чому коефіцієнти на фаворитів різко просідають саме на середніх турнірах. Потрібен структурований матеріал, де все пояснено по суті.

15 visualizzazioni

Мені стало значно легше аналізувати матчі, коли я натрапив на великий розбір, де ставки на теніс https://cardmates.ua/betting/tennis описані максимально системно. Там чітко пояснюють різницю між ATP, WTA, Challenger та ITF, показують, чому одні гравці стабільніші на верхньому рівні, а інші виглядають переконливо тільки на маленьких турнірах. Окремо розібрані особливості Гранд-слемів, де навантаження зовсім інше, і навіть фаворити можуть легко втратити сет або два. Дуже корисним виявився список основних видів ставок від перемоги до тоталів, фор, точних рахунків і тай-брейків. Там же пояснено логіку Live-ставок, де кожен брейк міняє ситуацію буквально за хвилину. Я вперше побачив у деталях, як правильно читати розпис і не плутати стилі гравців з різних серій. Якщо хочеш мати повну картину і робити більш зважений аналіз, глянь цей огляд, він дає дуже ясну основу для будь-якого рівня.

• Twitter
  • Facebook

©2020 di CeSAP Onlus. Creato con Wix.com

bottom of page